Известие

Collapse
No announcement yet.

ICS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ICS

Колеги някой може ли да каже какво показват другите функции в скритото меню след тази за разхода която фабрично при всички е 55.00,та мене ме интересуват показанията по-надолу,там излиза една диаграма която мога да местя но незнам за какво е,има и някаква функция с която можеш да избираш "лоу 5000","медиум 4000","хай 3000".,какво е това? При мен фабрично е на "лоу 5000" !
    sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

От най-горното (odomerer) можеш да си коригираш километража на ICS - а, ако не отчита вярно.

Ти за коя позиция от менюто говориш?

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

За позиции 4,5,6,7,ще съм ти много благодарен ако ми разясниш нещо за тях братле

Comment

Забравил съм вече. А щом съм забравил, не ще да са били нещо полезно.
        При първа възможност ще проверя и ще обадя резултата.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Поз.6 са кодовете за ИЦСа и за навигацията. Задължително ги запиши някъде!!!
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

О.к.,като се сетиш драсни някой ред че ми е интересно

Comment

Това меню не излизаше ли само при бензиновите алфи или го има и при някой дизелови Да не би да е сменяван АЦС-а
              ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

В една от темите го има ръководството за експлоатация и за ICS-са също, та много интересно четиво ))) само дето е на Инглиш леко
                Alfa 166 2.4 JTD '03 150HP Ex
                Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

Незнам дали е подменян,но на предната 166-ца,която беше бензинова 2.0,155к.с.,това меню го нямаше,излизаше само някаква информация за версията на ICS-а,така че вече не знам ,може да зависи от нивото на оборудване,въпреки че предната беше 2001г.,а тази е 99г.,и двата ICS-а бяха с телефон,но предната беше без ел.седалки,без TCS,без подгрев на седалките,а тази няма сензор за дъжд и соларно огледало и темпомат,не моо да ги разбера тия италянци,къде какво слагат

Comment

Колеги миналата седмица мой познат ми каза че е намерил някаква схема на която били показани пиновете които като се захранят и се отблокирва АЦС когато са били въведени три неправилни кода Съответно за да не чакам цял час ако има нещо такова мисля че бързо ще разкодирам и моя след като не се налага да чакам През тази седмица ще говоря с човека и може би първо ще попитам тук а след това ще действам Това може да се окаже варианта да си разкодират АЦС от собствениците без средства за сервизи
                    ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Working...
                    X