Колеги някой може ли да каже какво показват другите функции в скритото меню след тази за разхода която фабрично при всички е 55.00,та мене ме интересуват показанията по-надолу,там излиза една диаграма която мога да местя но незнам за какво е,има и някаква функция с която можеш да избираш "лоу 5000","медиум 4000","хай 3000".,какво е това? При мен фабрично е на "лоу 5000" !
Известие
Collapse
No announcement yet.
ICS
Collapse
X
-
Незнам дали е подменян,но на предната 166-ца,която беше бензинова 2.0,155к.с.,това меню го нямаше,излизаше само някаква информация за версията на ICS-а,така че вече не знам ,може да зависи от нивото на оборудване,въпреки че предната беше 2001г.,а тази е 99г.,и двата ICS-а бяха с телефон,но предната беше без ел.седалки,без TCS,без подгрев на седалките,а тази няма сензор за дъжд и соларно огледало и темпомат,не моо да ги разбера тия италянци,къде какво слагатsigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
-
Колеги миналата седмица мой познат ми каза че е намерил някаква схема на която били показани пиновете които като се захранят и се отблокирва АЦС когато са били въведени три неправилни кода Съответно за да не чакам цял час ако има нещо такова мисля че бързо ще разкодирам и моя след като не се налага да чакам През тази седмица ще говоря с човека и може би първо ще попитам тук а след това ще действам Това може да се окаже варианта да си разкодират АЦС от собствениците без средства за сервизиALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
Comment